onsdag 26. mai 2010

Seriekamp 25. mai: Ullern Mascots - Frigg 2: 10 - 4

Kampen ble spilt på Frigg-feltet, og vi håpet at gutta skulle "reise seg" fra forrige kamp. Slik ble det ikke, vi fortsetter med et rotete spill og virker ikke helt i slag. Vi gjør for mange prestasjoner hver for oss, og opptrer ikke spesielt godt som et lag. Likevel vinner vi 10 - 4 over et Frigg-lag som vi nok skal være mye bedre enn. Selv om Frigg hadde et par-tre brukbare spillere, skal vi normalt kjøre kampen. Men, ingenting virker normalt om dagen - så vi er fornøyd ihvertfall med resultatet. Vi har en jobb å gjøre på treningsfeltet og skal få rettet på feilene vi gjør.

Vi går til pause med 6-2 ledelse etter mål av: Ali (2), Oscar (2), Hans-Petter (1) og Jonas (1). Sebastian var keeper i 1. omgang.

I 2. omgang scorer vi ytterligere fire mål, etter nettkjenninger av Oscar (2), Nicolas (1) og Nicolai (1). Hans-Petter keeper i 2. omgang.

Gratulerer med nok en seier, gutter. Vi ser frem til fortsettelsen.