torsdag 20. mai 2010

Seriekampene 6. mai, 11. mai og 20. mai

Seriekamp: Heming 2 - Ullern Mascots: 1 - 15
I årets første kamp møtte vi Heming 2. Kampen ble spilt på en dårlig grusbane, men guttene viste høy moral og vi gikk til pause med en 5-1 ledelse etter scoringer av Jonas, Sander og 3 av Oscar. Oscar laget ekte hat-trick (3 mål i en og samme omgang uten at andre har scoret imellom). Mye bra spill hvor vi er flinke til å bruke banens bredde og med tanke på at dette var vår første 7-er kamp, bærer det bud om at vi har mye moro i vente. Det gode spillet fortsetter i 2. omgang og seieren ble til slutt på komfortable 15-1. Scoringene i 2. omgang ble signert av: Sebastian (2), Markus (2), Hans-Petter (2), Sander (2), Martin (1) og Nicolas (1). Ali og Jonas hadde en omgang hver som keeper. Gratulerer med årets første seier gutter.

Seriekamp: Ullern Mascots - Frigg 4: 24 - 2
Neste motstander er Frigg 4. Kampen blir spill mot 1 mål, noe sluttresultatet viser: 24 - 2. Resultatet ved pause var 8-1 eter scoringer av: Oscar (4 og ekte hat-trick), Jonas (1), Markus (1), Andreas (1) og Sebastian. Selv om vi er overlegne spiller vi likevel slik vi har blitt enige om, nemlig å bruke bredde. Veldig lett å bli egoistiske i slike kamper, men all honnør til guttene som lot ballen gjøre jobben og gutter som posisjonerte seg veldig riktig. Scoringene i 2. omgang kom ved: Markus (5), Ali (3), Sebastian (3), Hans-Petter (2), Nicolai (2), Andreas (1). Ali og Jonas hadde en omgang hver som keeper. Gratulerer med ny seier gutter.

Seriekamp: Skeid 8 - Ullern Mascots: 3 - 7.
Den 3. kampen ble spilt torsdag 20. mai mot Skeid på en dårlig Skeid-grusbane. Banen var veldig trang og ujevn, men det var jo likt for begge lag. Vi spiller "århundrets" dårligste kamp med veldig dårlig bevegelser, omtrent null innsats og gjør ellers mye rart. Vi møtte dessuten et Skeid-lag bestående av 2000-spillere. Dette var ikke bra, gutter. Det eneste positive er at vi vinner på en veldig dårlig dag. Vi leder likevel 3-0 før Skeid for sin redusering. Til pause står det 5-1 etter scoringer av Markus (2), Hans-Petter (1), Oscar (1) og Sebastian (1). 2. omgang spiller vi faktisk uavgjort 2 - 2 og scoringene Markus gjorde begge målene. Ali og Eirik byttet på som keeper. Gratulerer med ny seier, gutter. Håper å se et mer aggressivt og velspillende Ullern Mascots i neste kamp tirsdag 25. mai mot Frigg.