torsdag 26. mai 2011

Nok en seier

Det ble nok en seier idag. Dagens motstander var Huk 2.

Kampen startet bra med 1-0 til Mascots. Deretter var det mye frem og tilbake. Huk var mye mer bevegelige enn oss, de ville ha ballen. Deres først skudd mot mål havnet i mål! Og deretterøkte Huk til 2-1 ledelse. Mascots hadde mange sjanser med flere skudd i tverrliggeren, i stang og rett over /utenfor mål. Heldigvis fikk vi litt bedre uttelling eeterhvert, så vi gikk til pause med 3-2 ledelse.

2 omgang var vi mer bevegelige og mer effektive. Hans-Petter prøvde seg på en frekkis, som målvakt tok han utspark fra mål som strøk rett over Huks tverrligger. Guttene våre jobbet mer, presset mer og hadde mye fint samspill.

Da dommeren blåste av kampen stod det 11-2 til oss!

Desverre var det noen litt vel unødvendige og tøffe taklinger (på begge lagene). Jonas måtte ut da han ble stemplet på vristen og en Huk spiller ble gråtende båret av banen etter å ha fått noen Ullernknotter i hælen.