tirsdag 7. juni 2011

Seier 11 - 4 over Røa

Idag var det Pål som ledet Ullern Mascots til en solid seier over Røa 4. Guttene startet med høyt press, men det var først etter vel 5 min at Oscar satte inn det første målet. Ullern Mascots beholdt ledelsen helt til slutt.
Spillet var til tider bra med god innsats, men det var også en del unødvendig rot og noen "slappe" gutter innimellom. Utrolig mange av skuddene gikk rett på Røas keeper!

Jonas stod keeper i først omgang som endte 2 - 7. I andre omgang var det Sebastian som stod keeper og Jonas fikk spille ute. Etterhvert ble Jonas plassert som spiss, og han kvitterte med et mål etter noen få sekunder.
Følgende kom på scoringslisten denne gang; Oscar (1), Markus (3), Ali (5), Han-Petter (1) og Jonas (2).
Dagens kommentar kom fra en Røa-spiller: Ikke la han drible forbi dere, han er ikke så god!